Nog geen lid?  Word nu lid  of  Aanmelden

Flanders Land Rover Club vzw


Hieronder vindt u de nodige informatie over de club, het lidmaatschap, de geschiedenis, het bestuur, ... Als u nog meer informatie wilt, of u zit met een probleem of vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Onze club

De Flanders Land Rover Club vzw is een autoclub rond het merk Land Rover. De club brengt Land Rover eigenaars samen om zowel het technische als avontuurlijke aspect van hun auto's nog beter te leren kennen aan de hand van verschillende soorten activiteiten.

Naast roadbooks (rondritten met onverharde passages) organiseren wij ook weekends (zowel in België als in het buitenland), sleutelweekends (om de auto technisch in orde te houden), reizen, technische vergaderingen en nog veel meer.

Land Rover is meer dan zomaar een merk van terreinvoertuigen, het is in zijn zestigjarig bestaan een begrip geworden. Land Rover staat synoniem voor vrijheid, avontuur, plezier en kameraadschap.

Iedereen kent de Land Rover als de robuuste machine die je brengt waar jij wilt en dit in stijl. Land Rovers zijn in die optiek dus ook niet te vergelijken met andere terreinvoertuigen omdat ze uniek zijn in hun soort. Een terreinvoertuig waarvan de schoonheid ligt in zijn eenvoud en dit gekoppeld aan sierlijkheid en degelijkheid. Het is dan ook volkomen begrijpelijk dat een Land Rover nauw aan het hart ligt van zijn gebruiker.

Met de Flanders Land Rover Club willen we de eigenaars (of toekomstige eigenaars en geïnteresseerden) van alle types Land Rover (van de Series I over Defender en Discovery tot de Range Rover en Freelander) verenigen om te samen nog meer plezier en avontuur te beleven. En dit reeds sinds 2000!

Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt telkens tot en met 31 december van het jaar. Leden betalen jaarlijks 40 EUR lidgeld. Vanaf 1 september bedraagt het lidgeld, enkel voor nieuwe leden, nog 20 EUR voor het lopende jaar.

IBAN : BE54 9730 4904 9597

Als lid van de Flanders Land Rover Club:

  • Kunt u deelnemen aan onze activiteiten
  • Krijgt u een account op de website waarmee u zich kunt inschrijven voor de activiteiten
  • Bent u steeds verzekerd van leuk gezelschap met kennis van zaken tijdens en buiten de activiteiten 

Om lid te worden van onze vereniging, klikt u bovenaan op de knop 'Lid worden'.

Contact

Het bestuur kunt u contacteren via: